Nyheter

Luger & PK Musik – CASIOKIDS

TAKTERRASSEN

LUGER & PK MUSIK PRESENTERAR

ARTIST: CASIOKIDS (NO)

Casiokids är den norska danspopensemblen från Bergen och Stavanger som sedan 2005 fått hjärtan att brinna och fötter att aldrig vilja sluta dansa. 

Efter att bandet släppte singeln ”Grønt lys i alle ledd / Togens hule” i Storbritannien beskrev NME bandet som ”det bästa som kommit från Norge sedan Black Metal”. Jämförelserna med de andra grymma norska dansakterna Whitest Boy Alive, Röyksopp och Annie har också alltid funnits där. 

Sommaren 2010 släpptes det hitspäckade albumet ”Topp Stemning På Lokal Bar” vilket bland annat innehöll ”Finn Bikkjen!” och ”Fot i Hose” som även var med i soundtracket till fotbollsspelet FIFA 2010. Samma sommar tilldelades bandet ett norskt exportpris som instiftats av det legendariska bandet A-ha. 

I slutet av 2011 släppte Casiokids sitt andra album, ”Aabenbaringen Over Aaskammen”, på Moshi Moshi. Singlarna ”Det Haster!” och ”Golden Years” är hur bra som helst och i början av mars kommer det älskade popsällskapet till Sverige igen för en spelning i Göteborg och en i Stockholm. 

Ni som har sett och upplevt bandet tidigare vet att Casiokids kommer hit för att göra livet till en fest.

TIDER: ÖPPNAR 20.00, PÅ SCEN 21.30

SPELPLATS: HENRIKSBERGS TAKTERRASS

BILJETTPRIS: 100:- + SERVICE

ÅLDERSGRÄNS: 18 ÅR

© Copyright - Henriksberg - 2013