Meny 2023

FÖRRÄTTER

SKAGENTOAST
En klassiker som aldrig går ur tiden.
99:-

FISKSOPPA MED RÄKOR OCH MUSSLOR
Serveras med bröd och vispat smör.
99:-
Vill du ha den som varmrätt? Inga problem, det löser vi!
189:-

HETA KYCKLINGVINGAR
Serveras med blue cheese dressing.
99:-
Den här rätten går också fint att få som varmrätt, med fler vingar samt pommes som tillbehör.
189:-

OSTGRATINERADE NACHOS
Pico de gallo, cheddarostsås och salsa.
119:-

VEGETARISK PUBKORG
Mozzarellasticks, ostfyllda jalapeños, lökringar. Serveras med chilimajonnäs.
99:-

TACOS

KÖTT
BBQ glaserad fläskkarré, picklad kål, chili, koriander. Toppade med rödlök och lime.
Serveras med avokadocréme och salsa.
149:-

FISK
Friterad fiskfilé, picklad kål, het räkröra, koriander. Toppade med rödlök och lime. Serveras med avokadocréme och salsa.
149:-

VEGO
BBQ glaserad tofu, picklad kål, chili, koriander. Toppade med rödlök och lime. Serveras med avokadocréme och salsa.
149:-

VARMRÄTTER

GRILLAD RYGGBIFF
Serveras med potatisgratäng, bearnaisesås och rödvinssås.
200g 199:- | 300g 289:- | 400g 389:-

BBQ-GLASERADE RIBS
Serveras med pommes och picklad kål.
189:-

ASIATISK KÅLSALLAD
Vitkål, rödkål, morot, äpple, lök, koriander och jordnötter. Serveras med en het kimchi/sweetchili dressing.
Halloumi 149:- | Räkor 169:-

FISKGRATÄNG
Duchesse, vitvinssås och räkor, kan det bli bättre?
199:-

HALLOUMIBURGARE
Tomat, rödlök, sallad, chilimajonnäs och avokadocréme. Serveras med pommes.
169:-

VEGANBURGARE
Tomat, rödlök, sallad, chilimajonnäs och avokadocréme. Serveras med pommes.
169:-

HÖGREVSSBURGARE
Cheddarost, rödlök, senap, ketchup, pickles och chilimajonnäs. Serveras med pommes.
150g 169:- | 300g 229:- | 450g 289:-

NÅGOT GOTT ATT DIPPA DINA POMMES I ?

Aioli 25:-
BBQ 25:-
Salsa 25:-
Chilimajo 25:-
Bearnaisesås 25:-
Avokadocréme 25:-
Cheddarostsås 25:-
Blue cheese dressing 25:-

EFTERRÄTTER

SORBET
Välj mellan hallon eller citron.
89:-

CHOKLADKAKA
Serveras med vaniljglass.
99:-

CRÈME BRÛLÉE
Serveras med hallon och citronsorbet.
99:-

Vid eventuella allergier, vänligen tala med personalen.

© Copyright - Henriksberg - 2013