Nyheter

Showdown

DEE RANGERS
Efter att under vintern ha spelat som trio, är Dee Rangers tillbaka med full kraft. Nicke har kommit hem från djungeln, och bandet kan åter presentera hela sin repertoar, från garage och beat till soul och klockren powerpop. Dee Rangers har under de senaste årens turnéer och festivalspelningar gjort sig ett stort namn i källare över hela Europa. Bandet är dessutom på gång med en ny platta under våren!
http://www.myspace.com/deerangers

THE WAIT
The Wait består av Sebastian Wellander på gitarr, känd från space-rock bandet Bland Bladen. Joakim Dimberg spelar basgittar och sjunger, Joakim är också medlem i Dead Man. Andra gitarrist och sångare är Anders Haglund som har spelat i The Road Runners. Som trumslagare har de är Jens Henriksson,Jens har tidigare spelat med Witchcraft och är också trummis i Troubled
Horse.

The Wait är skivaktuella med en singel. Efter att ha golvat publiken i Örebro så kommer de nu att göra sitt första framträdande i Göteborg.
http://www.myspace.com/thewaitsweden

REVIVAL OF MUSIC AND LOVE
The Revival of Love and Music är ett Göteborgsbaserat band med medlemmar från Göteborg, Varberg, Ulricehamn och Lidköping som sedan något år tillbaka spelar en energisk glädjefylld soulig pop på engelska för den som vill lyssna. Bandets musikaliska referenser går att finna i allt från band som ”The Magic Numbers” till Smokey Robinson & The Miracles och Håkan Hellström.

Hösten 2009 förstärktes bandet med ”Sleeping Beauty – Fredrik” på gitarr och August Pinaitis från ”The Margareths” på trummor vilket garanterar ett ännu bättre sväng på Göteborgs dansgolv i vår. I januari väntar inspelning av första EP: n. Välkommen till en kväll fylld av kärlek och musik tillsammans med The Revival of Love and Music.
http://www.myspace.com/revivalofloveandmusic

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© Copyright - Henriksberg - 2013