Nyheter

Showdown

KOFFIN KATS (US)
Efter ett galet lyckat gig i Sverige förra året är nu Koffin Kats tillbaka! En skön mix av psychobilly och punkrock, så om du gillar band såsom Tiger Army kommer du garanterat älska Koffin Kats.
Deras nya turné heter Euro Party Tour 10 (ett namn som jag själv tyckte lät jävligt mesigt innan sångaren förklarade det hela) Målet med turnén är att invadera varenda jävla land i Europa och festa och spela och inte bara spela i Tyskland osv. Och visst fan står jänkarna för sina ord.

En 6 veckor lång mayhemturné väntar dom i Maj/Juni. Polen, Ukraina, Rumänien (inte så lite jävla hårt att giga i Transylvanien btw…) Tjeckien, Tyskland, Ungern, Österrike, Spanien, Frankrike, Holland, England, Danmark, Sverige. Ja herre min je….ingen tråkig turné direkt.

De har verkligen fått sig ett namn i Europa nu och är på väg uppåt för att spela i de stora pojkarnas liga. Förutom i en liten stad i Tjeckien, där har de inte slagit igenom. Arrangören förklarade manlig via email att han inte kunde boka Koffin Kats för att han inte boka emobilly. Haha..emobilly, sjukt kul uttryck, missvisande jo men visst men jag måste ju nämna det ändå för uttrycket är så jävla bra.
http://www.myspace.com/koffinkats

SISTA SKRIKET
Bandet som alltid bjuder på en härligt
ösig show! Ännu en gång så har dom tagit sin musik till en högre nivå och
influerats så pass att dom nu är mer av ett rockband än ett punkband och
med en 80-talsdoftande synth med i bagaget så kan man dom klara av i stort
sett vad som helst. Ett av sveriges bästa liveband. Blod, svett, tårar och
en stor portion kärlek och ös!
http://www.myspace.com/sistaskriket

SUICIDE SYNDICATE

Suicide Syndicate är tillbaka i Göteborg för att bevisa att de inte har ett skit att bevisa. Bandets enda ambition är att driva dig från vettet rakt ner i graven med sin råa, vansinnespiskade punkrock. Sångaren Bengtsson har sedan han startade kultbandet The Mobile Mob Freakshow varit ett av Skandinaviens mest konsekventa och kompromisslösa punksvin, vilket aldrig varit tydligare än med Suicide Syndicate. Deras debut-EP “Dead Generation” osar av våldsamma höjdpunkter som tar ett gastkramande grepp om skrevet och vägrar släpper taget.

I vår släpper bandet även sin extremt efterlängtade fullängdare “Bad Wolves Eat Small Pigs” på Zodiac Killer Records (Dwarves, Supersuckers etc) och om ingen hinner dö innan dess har du en av årets bästa spelningar att se fram emot!
http://www.myspace.com/thesuicidesyndicate

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© Copyright - Henriksberg - 2013