Nyheter

Street Dogs (US) + Nemas

STREET DOGS (US)
Street Dogs är klara för en exklusiv sverigespelning i Göteborg på den kommande turnén . Den 4 maj ser vi den MikeMcColgan-ledda punkkvintetten på Henkans takterrass.

Till råga på allt släpper vi förköpsbiljetterna tokbilligt. 90 kr + förköpsavgift så se till att tjacka biljett i tid om du vill komma på konserten!

Street Dogs doftar Joe Strummer, Green Day, Rancid och Turbonegro och de kommer, inte helt oväntat, från streetpunkens huvudstad nummer ett: Boston. I spetsen står Mike McColgan, mannen som hoppade av Dropkick Murphys för att bli brandman men sen ändå inte kunde hålla sig ifrån punken. Idag har Street Dogs fyra album i ryggen, samtliga fyllda med McColgans historier ur riktiga livet.

Om det senaste, State of Grace skriver Grooves Carl Thunman: ”State of grace är ett fulländat streetpunkalbum. Det blir inte bättre än så här helt enkelt. Det är inte en tråkig sekund från start till mål.”

http://www.myspace.com/streetdogs

NEMAS
Om du är från hamnstaden Götlaborg bör du ej ha missat Nemas. Ett band som kom från ingenstans och slog ner som en bomb.
Flitigt turnérande runtom i Skandinavien samt Europa. Det enda som sätter stopp för deras framfart är vanhaveri o sånt har de stackarna råkat ut för en del. Tänkt Takidas bussbränder fast 10 gånger värre. Titeln på deras skiva ”If we could play faster we would” säger en del om intensiteten på Nemas liveframträdande.

Med en stark förkärlek till allsångspunk och med en enveten energi proklamerar NEMAS ut sitt budskap ”Drunk punks still have more fun”. Nemas texter baseras på egna upplevelser och erfarenheter samt en mentalitet att aldrig någonsin överge sina drömmar, vilket har tagit dem hela vägen till att albumdebutera våren 2009 och att göra en kaosartad men lyckad Europaturné under hösten 2009. Nu siktar Nemas återigen på att underhålla landet som gav dem deras tre inspirationskällor: Systembolaget, Göteborgsvädret och benkrossarfotbollen i gärdsgårdsserien.

http://www.myspace.com/nemas

Öppet: 20.00-01.00
Nemas 21.00
Street Dogs 22.00
Henriksbergs Takterrass
18 år
90 kr + förköp

Med tanke på detta råbilliga priset bör de låtsaspunkare som tänker sitter hemma denna kväll tänka om rätt av.

För en gångs skull smäller det på en tisdag så ta tillfället i akt, Warren ställ kammen nu för faaaaeeeeen!, P-A på med gubbkepsen o fram med sexpacket, Plytet – släpp din jävla 40-årskris o våga gå ut nån gång. inget snack nu kör vi!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© Copyright - Henriksberg - 2013