Nyheter

Black Dog

BALLROOM

Black Dog är Rockklubben som andas Rock ‘n’ Roll. Vi mixar ihop goa gubbar och gummor med gött tjöt, hårdrock från då och nu.

http://www.myspace.com/clubblackdog

clubblackdog@gmail.com

BURN bildades 2007 med ambitionen att bli Sveriges bästa liveband.
Idag är de mer aktuella än någonsin. Bandet har finslipat sitt sound ytterligare och står nu redo med sitt debutalbum ”Rock Royale”. Albumet består av 10 välskrivna låtar som är lätta att sjunga med i, samtidigt som låtarna besitter ett imponerande driv och energi.

”Rock Royale” är en riktig Rock n Roll platta som inte kommer göra någon besviken, och för att göra albumet ännu mer intressant, har BURN bjudit in medverkande gästartister såsom Tomas Silver, Biffen Jansson och The Troublemakers.

http://www.burngbg.se/

Med närmre 200 livespelningar som radioframträdande både nationellt som internationellt och ett flertal skivor i bagaget, har DEVILLE äntligen bestämt sig för att göra ett pitstop i Göteborg. De tunga Malmöbandet skulle lirat i Götet för några månader sedan men detta blev uppskjutet pga olika omständigheter. Nu är de mer taggade än någonsin tidigare för deras trogna fans som nya lyssnare att lira skiten ur Henriksberg och Black Dog.

http://www.myspace.com/devilleband

http://www.deville.nu/

Med dessa två titaner på scen kan det inte bli annat än en käftsmäll. Bered er på den tyngsta och hårdaste Black Dog kvällen ni någonsin skådat. Vi förstås även efter förra succén på Black Dog, Johans coverband SVARTA HUNDARNA med oss igen, som kommer att leverera sköna rocklåtar som uppvärmning.

Plats: Henriksberg Ballroom
Tid: 21:00 – 02:00
Inträde: 80 :- + garderob
Ålder: 20 år
Fri entré och Happy Hour till 22:00

© Copyright - Henriksberg - 2013