Nyheter

Late Night Club

TAKTERRASSEN

Henke och Eddie ger er softaste hänget varje tisdag på Henriksbergs takterrass!

Late Night Club hälsar er välkomna till ytterligare en afton på terrassen.
… Denna kväll ger vi er följande akter:

ca 21.00 – Decorate the sky

http://www.myspace.com/decoratethesky

Det känns lite klent att sno en bandpresentation direkt från bandets hemsida men i detta fallet kändes presentationen så ärlig och slående att jag inte kan låta bli. Eller vad säger ni om detta:
”Decorate the sky är en duo med flygande förkärlek för fåglar som bjuder på lekfull pop och gravallvarlig vardagslyrik. Musiken är naken där lokala skurar kan förekomma, men mestadels är det uppehåll och solchans”. Vackert! Vi ser framemot att se denna duo live!

ca 21.30 – Hannah Smallbone

http://www.myspace.com/hannahsmallbone

Med influenser som Amy Winehouse, James Blake, D’Angelo, Billie Holiday, Tom Waits, Esperanza Spalding, Nina Simone är det ju inte mycket som kan gå fel för Hannah. Lyssnar du på hennes låtar är du nog också beredd att hålla med. Vackra låtar med en tokbra vacker röst som berör, underfundiga och genomtänka texter och arr.
Hannah Smallbone är en stjärna som även du kommer att upptäcka snart!

ca 22.00 – Pretties for you

http://www.prettiesforyouofficial.com/

Med en kritikerkår som står på knä för att kyssa Pretties for you är ju läget upplagt för succé! Vassa raka låtar som har kapat allt musikaliskt dökött och bara levererar kvalité! Är det bara jag som hör likheter till band som Cold war kids? Hur som helst sjukt bra band med galet bra låtar och en riktigt kaxig liveshow! Vi ser mycket framemot detta!

Tre liveband, stans bästa uteservering och öl från 29kr!

20:- inträde.
18 år

Vi ses, Henke & Eddie

© Copyright - Henriksberg - 2013