Nyheter

Showdown

TAKTERRASSEN

TIGGA VON STRYK
Ikväll är det releaseparty för Tigga von stryks platta och eftersom ni kommer in gratis kan ni ju spendera de insparade pengarna på en skön platta som är lite roligare att pröjsa för än en entrébiljett!

Då Tigga Von Stryk beskriver sig själva såpass bra behöver jag inte lägga till nåt utan lämnar istället över ordet till Vicke i Tigga…

…”Meningen med vår musik är inte att ni skall tycka vi är bra, ärligt talat skiter vi i det. För det är inte det vår musik handlar om. att ni skall få höra skönsång med ingen mening. Vi vill att ni skall reagera och få ta lärdom av vad vår verklighet är och har varit. Fast vi är små skitar så har vi ett och annat att säga, mys med det era lurade jävlar!”

http://www.myspace.com/tiggavonstryk

P-NISSARNA
Det legendariska Punkbandet P-Nissarna från Falun är tillbaka. Nu har du chansen att höra klassiker som Vägra raggarna Benzin, Världskrig Tre och En Polismans Ord live, men även nyskrivet material i samma anda. Bandet återförenades 2004 för att medverka på festivalen ”Svensk Punk 26 år” i Göteborg, men när flertalet recensenter tyckte bandet var festivalens bästa och framför allt att bandet själv tyckte det var skitkul, så var det inget att tveka på. Flera spelningar blev det och med nya plattan ”Kalla den Va Fan Du Vill! som fått kanonrecensioner, längtar nu bandet att få komma till Göteborg och mangla.

http://www.myspace.com/pnissarna

VALTER NILSSON
Ni som såg Valter Nilsson i Augusti på Showdown vet vad vi snackar om. Svettigt, röjigt och otroligt jävla bra. Om ni gillar att hoppa och dansa runt, då passar detta er. Valter är bara ett stort energiknippe som exploderar på scenen och tillsammans med bandet The Fokkers gör han kvällen.

http://www.myspace.com/valternilsson

Fri entré innan 23.00 – 80 pix efter det.
Showdown, Henriksberg
Happy Hour 20-22
Öppet: 20.00-02.00
See More

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© Copyright - Henriksberg - 2013