Nyheter

Klubb Rampfeber

Välkommen till Klubb Rampfeber

Klubb Rampfeber startades av mig, BB State, för att jag vill ha en klubb som jag kan åka till direkt efter jobbet en vanlig vardagkväll, slå mig ner bland trevliga människor som vågar vara sig själva och äta någonting gott för att sedan bli underhållen av en eller flera artister som bjuder på egenskrivet material och därefter kunna komma i säng mätt i magen och fridfull i själen på en tid som gör att jag orkar vara pigg och glad på jobbet nästa dag. God mat, trevligt sällskap, bra underhållning på en tid som passar oss sällskapssjuka, kvällströtta kulturnjutare är vad som kännetecknar Klubb Rampfeber.

Hjärtligt välkommen till Klubb Rampfeber, och du, kom som du är // BB State

(en torsdag i månaden.)

17:00
Entré 60:- (fri entré e.kl. 21)

© Copyright - Henriksberg - 2013