Nyheter

Showdown

Dagen till ära är takterrassen öppen! Men se nu för fan till att inte sitta därute o jägerbomba o röka dig till döds, för det är där inne det händer. Denna lördag bjuder vi på 3 sjukt bra band om jag får säga det själv, och visstfan får jag det för det är mitt event som jag skapat så jag säger exakt vad jag vill, capiche?

THE INTELLIGENCE (USA)

The Intelligence är inga duvungar. Med sex LPs och tretton singlar samt tre europaturneér i bagaget snackar vi om ett gäng rutinerade damer och herrar. Orkestern tar aldrig den enkla vägen. De få som såg bandet live på Henriksberg våren 2006 fick uppleva en besynnerlig orgie av atonala riff, skeva popmelodier och vitt brus.

En konsert det fortfarande talas euforiskt om i vissa kretsar. Nu har du också chansen att berätta för dina barnbarn om hur du bevittnade The Intelligence då seklet var ungt.

http://www.myspace.com/theworldisadrag

WEARY NOUS
Det bubblar och väser i Göteborgs punkscen. Snett till vänster om tuppkammarnas och de uppböjda kepsskärmarnas synfält skriver en skara ljusskygga individer om regelboken. Weary Nous är ett av dessa band.

Ett fåtal söndermalda gitarrackord, en handfull hypnotiska synthslingor, en trumtakt som faller sönder och en autistiskt pumpande basgång är fundamentet. En desperat käftsmäll från de som satt längst bak i klassrummet är resultatet.

http://www.myspace.com/wearynous

DI KATE
Med endast två gitarrer och en vilde på trummor så
Lyckas Di Kate röra om i grytan som smakar snabb och
rak garagerock! Blanda lite Ramones med en gnutta Stoogies &
Oblivians, toppa sedan med Guitarwolf för en pulserande attack
som utmanar till att skaka rumpa hela natten lång. Svida
om & ta ett järn, Di Kate bjuder upp till dans!

http://www.myspace.com/dikate

DJ denna varma sommarkväll är Törley Sisters

Som vanligt gäller fri entré innan 21.00 därefter 80 pix.
Weary Nous 22.00
Di Kate 23.00
The Intelligence 00.00
18 år.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© Copyright - Henriksberg - 2013